sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Accident spectaculos pe DN 69 Arad – Timișoara! Soțul unei antrenoare de handbal din Arad s-a răsturnat cu mașina

  de Special Arad | 17 august 2016, 4:47 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Am mai scris despre pericolul la care sunt expuși șoferii care circulă pe vechiul drum dintre Arad și Timișoara, Drumul Național 69. Locul este același în care au avut loc zeci, poate sute de accidente, multe dintre ele mortale. Este valea dintre comunele Șagu și Vinga, acea curbă în care dacă nu respecți limitele de viteză, mai ales pe timp de ploaie cum a fost în această după amiază, riști chiar să îți pierzi viața.

  I s-a întâmplat astăzi, după amiază, unui arădean, soțul antrenoarei de handbal Monica Mitran. O neatenție la volan a făcut ca acesta să calce marcajul reverberant și, în condițiile unui carosabil umed, a fost proiectat în șanțul de lângă șosea, de unde a revenit pe drum unde s-a rostogolit.

  Din fericire a scăpat cu răni ușoare, dar cu siguranță șoferul va medita în această seară la fiecare mișcare care a făcut-o și probabil va adormi cu greu știind prin ce a trecut și ce repercusiuni grave putea avea accidentul.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.