Accident spectaculos pe Centura Aradului! Au scăpat ca prin minune (GALERIE)

  de Doru Jidoi, Lucian Dănilă | 19 noiembrie 2014, 2:49 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Spectaculos… Așa a fost accidentul de pe Centura Aradului, la intersecția cu Calea 6 Vânători, accident care a avut loc în urmă cu câteva zeci de minute. Doar două persoane au fost rănite, dar putea fi mult mai rău… Se putea lăsa cu cel puțin patru morți!

  Ce s-a întâmplat? Un tânăr venea dinspre Curtici la volanul unui Opel Astra și, „orbit de soare”, cum spune chiar el, nu a mai acordat prioritate la intersecția cu șoseaua de centură, intrând efectiv în roțile unui autocamion, un TIR care transporta – credem noi – nisip, și venea dinspre Pecica. În urma impactului, Opelul a fost distrus în partea din față, iar din cele patru persoane care se aflau în autoturism, doi băieți și două fete, fetele s-au ales cu capetele sparte. Ambele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Băieții nu au pățit nimic. Nici măcar o zgârietură!

  „Nu am pățit nimic. Nu m-am lovit, nici eu și nici băiatul care mai era cu mine. Fetele au capul spart, amândouă. Nu am văzut din cauza soarelui indicatorul de cedează trecerea și am intrat în roată la tir. Bine că a fost numai așa… Mașina este de la firmă, este asigurată”, spune șoferul vinovat (foto, în galerie, cel care vorbește la telefon). Acesta are permis de conducere doar de opt luni. „Am carnet de opt luni, dar niciodată nu am avut vreun accident”, a adăugat șoferul.

  În urma impactului, șoferul TIR-ului a scăpat volanul de sub control, a intrat pe contrasens și a părăsit apoi partea carosabilă oprindu-se undeva în iarbă. Și aici poate fi vorba despre noroc, pentru că dacă venea cineva din partea opusă, își putea găsi sfârșitul sub roțile autocamionului.

  La fața locului s-a deplasat un echipaj de la poliția rutieră, dar și o autospecială cu apă și spumă de la ISU Arad, existând pericolul să existe scurgeri de ulei sau combustibil.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.