Accident spectaculos pe Arad – Oradea! S-a dat peste cap cu autoutilitara (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 28 octombrie 2014, 1:29 PM | Chişineu Criş | Știri Arad | Topic special

  0

  Trei autovehicule au fost implicate într-un accident care a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 79 care leagă Aradul de Oradea. Este adevărat însă că unul dintre autovehicule, TIR-ul, a fost implicat doar pasiv, dar a avut rolul său…

  Ce s-a întâmplat? La jumătatea distanței dintre localitățile Chișineu-Criș și Nădab, un tânăr care conducea un Opel Astra s-a angajat în depășirea unei autoutilitare de aceeași marcă, Opel, dar s-a speriat când în fața sa a văzut un TIR care venea din sensul contrar. Pentru a se salva, tânărul a tras de volan în dreapta, a acroșat mașina în a cărui depășire era angajat și a proiectat-o pe aceasta în șanț unde s-a dat peste cap.

  Din fericire, șoferii implicați s-au ales doar cu răni ușoare, respectiv cu o sperietură zdravănă, dar tânărul care a provocat accidentul trebuie să răspundă acum în fața legii pentru graba care… i-a stricat treaba.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.