Accident spectaculos in centrul Aradului! O familie din Timiș s-a dat peste cap cu Matizul (GALERIE)

  de Luci Precup | 13 aprilie 2015, 12:05 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Știri Arad. Centrul Aradului a fost scena unui accident spectaculos puțin după miezul nopții. Un autoturism Matiz, înmatriculat în Timiș, circula pe Bulevardul Revoluției pe sensul de mers dinspre Podgoria spre Primărie. La intersecția cu strada Crișan, Matizul a fost lovit de un Volkswagen Passat care venea dinspre Tribunal și care nu a acordat prioritate.

  În urma impactului, autoturismul Matiz s-a rostogolit de mai multe ori, dar, ca prin minune, cele patru persoane aflate în mașină s-au ales doar cu răni superficiale și cu o zdravănă sperietură. În Matiz erau doi copii și părinții acestora, tatăl aflându-se la volan.

  La fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Rutiere, două ambulanțe și un echipaj de la Serviciul de Acțiuni Speciale, care a ajutat victimele.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Degeaba avem Cod Rutier nou,dacă nu avem Poliție să-l aplice.Nu găsești un polițist în Aradul ăsta să dai cu tunul.Și mai mult,se tree pe culoarea roșie a semaforului fest,tocmai pentru că nu e nimeni să-i tragă la răspundere pe ceui ce comit asemenea fapte.Uitați-vă cum se parchează în orașul nostru drag,care pe unde apucă și cum apucă,nu contează că se blochează circulația(vezi în față la Primărie).Vai de noi și de mama noastră.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.