Update Accident pe Calea Victoriei! Două mașini s-au făcut praf

  de Special Arad | 1 noiembrie 2018, 10:39 AM | Știri Arad

  2

  Erată: Regretăm informațiile publicate în mod eronat anterior, cu mențiunea că ele au venit de la un  martor ocular.

  Accidentul s-a produs pe Calea Victoriei la intersecția cu strada Ioan Moldovan, unde un VW de culoare albastră care circula pe sensul de mers de la UTA către Spitalul Județean nu s-a asigurat și a virat la stânga intrând în coliziune cu un VW de culoare gri care circula în mod regulamentar pe sensul de mers dinspre  Spitalul Județean către UTA.

  Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, pagubele fiind doar de natură materială.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Buna ziua,
   Cand mai faceti publicatii, va rog nu mai dezinformati oamenii. Prima data luati informatiile corecte !!!
   Situatia accidentului s-a intamplat exact invers.
   Din ce se vede si in poze, autoturismul de culoare gri VW Polo, circula dinspre Spitalul Judetean spre Uta, iar autoturismul VW de culoare albastru dinspre UTA către Spitalul Județean . La intersectia cu strada Ion Moldovan, autoturismul VW de culoare albastra a efectuat fara sa se asigure manevra de virare la stanga, intrand in coleziune cu WV Polo, care circula regulamentar !!!
   Va rog sa faceti modificarile aferente.
   Va multumesc.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.