Breaking NewsAccident pe Calea 6 Vânători. Într-o mașină se aflau și copii mici, iar în cealaltă un bebeluș. O femeie a leșinat din cauza șocului

  de Special Arad | 30 iunie 2019, 2:49 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Samuel Sammy‎ / AradTraffic / Facebook)

  În urmă cu aproximativ 20 de minute, un Nissan și un Renault s-au ciocnit pe Calea 6 Vânători, cele două autoturisme fiind avariate relativ ușor în urma impactului.

  Potrivit unui martor la fața locului, accidentul s-ar fi produs din lipsa acordării de prioritate.

  „Ideea e că într-o mașină se aflau și copii mici, iar în cealaltă un bebeluș. O doamnă mai în vârstă a leșinat din cauza șocului emoțional pe care l-a avut”, a scris martorul pe grupul de Facebook AradTraffic.

  La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje medicale, de la Ambulanță, respectiv SMURD.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.