Accident pe autostradă, lângă Timișoara! Cinci mașini au fost implicate

  de - | 14 iunie 2019, 6:39 PM | Regional

  0

  Trei autoturisme, un autotren și o autoutilitară au fost implicate într-un accident care a avut loc pe Autostrada Vestului, între Timișoara și Lugoj, în raza localității Topolovățul Mare. Conform portalului opiniatimisoarei.ro, cele trei autoturisme au intrat unul în altul, cel mai probabil cauza fiind nerespectarea distanței regulamentare.

  Din spate a venit un TIR care a lovit ultimul autoturism și l-a proiectat în autoutilitară. Cinci vehicule și opt oameni au fost implicați în acest accident care s-a petrecut în această după amiază.

  O singură persoană a fost rănită, aceasta fiind șoferul autoutilitarei.

  Citește mai multe detalii cu click aici.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.