vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Accident mortal la Pleșcuța. Un bărbat și-a pierdut viața sub un tractor

  de Special Arad | 19 mai 2022, 11:26 AM | Pleşcuţa | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Astăzi, 19.05.2022, în jurul orei 10:00, pompierii militari au fost solicitați să intervină în localitatea Pleșcuța, pentru a extrage o persoană peste care căzuse un utilaj agricol, un tractor.

  Pentru misiune au fost mobilizate de urgență forțe și mijloace ale Detașamentului Ineu-Garda 2 Gurahonț: o autospecială cu modul descarcerare, 4 subofițeri și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

  Ajunși la fata locului, pompierii militari au extras victima (sex masculin, în vârsta de 77 de ani, în stare de inconștiență) de sub utilajul agricol, iar echipajul de ambulanță a început efectuarea manevrelor de resuscitare.

  Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajul medical, victima a fost declarată decedată.

  Cercetările au fost preluate de organele abilitate.

  Acesta este al doilea accident mortal de acest fel în județul Arad, cu un utilaj agricol, în această săptămână. Pe 17 mai, un alt bărbat a murit la Cuveșdia, după ce a căzut cu un tractor șenilar.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.