sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Accident mortal în care au fost implicați trei jucători din naționala Greciei! (FOTO)

  de Special Arad | 31 martie 2015, 3:31 PM | Sport

  0

  Trei jucători din naţionala Greciei au fost implicaţi într-un grav accident de circulaţie, imediat după finalul meciului Ungaria – Grecia, scor 0-0, din Grupa F a Preliminariilor Euro 2016. Moras, Tachtsidis şi Fetfatzidis nu au suferit răni grave, dar au fost internaţi în spital. O persoană a decedat.

  Imediat după meciul cu Ungaria, încheiat 0-0, Vangelis Moras (Verona), Panagiotis Tachtsidis (Verona) şi Giannis Fetfatzidis (Chievo) au părăsit lotul naţionalei Greciei şi au luat un taxi către aeroportul din Budapesta, pentru a se întoarce la echipele de club, toate aflate în acelaşi oraş. Din păcate, însă, cei trei au ratat zborul, scrie ProSport.

  Potrivit unui comunicat de presă eliberat de Federaţia greacă, maşina în care se aflau cei trei a fost acroşată de un alt automobil. Cei trei au scăpat nevătămaţi, doar cu răni minore, dar au fost internaţi la spitalul Honved din capitala maghiară. Soarta nu a fost la fel de fericită cu unul dintre ocupanţii celeilalte maşini, care a decedat, notează ProSport.

  Ungaria se află pe locul trei în Grupa F a preliminariilor Euro 2016, din care face parte şi România, fiind la 5 puncte de tricolori, care ocupă primul loc în grupă. Grecia e codaşa grupei, cu doar 2 puncte.

  grecia 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.