Update Accident lângă Sala Polivalentă. Un Renault s-a distrus complet în partea frontală, după ce s-a izbit de un Audi

  de Special Arad | 23 iulie 2019, 4:05 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Andrei Maf / Radar Arad, Facebook)

  Două mașini s-au ciocnit violent lângă Sala Polivalentă, la urcarea pe podul spre Micălaca, în jurul orei 15:20.

  Cele două autoturisme implicate în accident sunt un Audi și un Renault. După cum se poate deduce din imaginile postate pe grupul de Facebook „Radar ARAD”, mașina care pare a fi un Renault Kadjar s-a lovit frontal de partea stângă a mașinii Audi, partea din față a autoturismului Renault fiind astfel grav avariată.

  La fața locului s-au deplasat de urgență două Ambulanțe, însă din primele informații pe care le deținem, nu sunt victime, decât pagube materiale.

  UPDATE – Este vorba despre o tamponare: un bărbat de aprox. 78 de ani a condus un autoturism pe Calea Iuliu Maniu, iar în momentul în care a efectuat virajul la stânga înspre Aleea Călimănești, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de aprox. 29 de ani, care conducea regulamentar un autoturism pe Calea Iuliu Maniu dinspre Podgoria.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.