Update 3Accident la Lipova, între o mașină și un autotren

  de Special Arad | 20 aprilie 2019, 11:16 AM | Lipova | Știri Arad

  0

  În această dimineață, jurul orei 10:00, s-a produs un accident de circulație la Lipova.

  Accidentul s-a produs între un autoturism și un autotren, iar vinovatul producerii accidentului a fost, din informațiile pe care le deținem, șoferul autoturismului (cu număr de înmatriculare din altă țară), care nu a respectat regulile de circulație care trebuiau aplicate în zonă.

  În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas blocat în mașină, acesta reușind să iasă doar cu ajutorul trecătorilor, care au venit și au deschis ușa cu o rangă din fier.

  Accidentul nu s-a soldat cu nicio victimă.

  Update – DRDP Timișoara anunță că circulaţia rutieră este blocată din cauza accidentului, în zona respectivă, pe DN7.

  Update 2 –  Circulația se desfășoară îngreunat, pe o singură bandă. Se estimează reluarea traficului în condiții normale în jurul orei 14.00.

  Update 3 – Circulația a fost reluată în condiții normale

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.