Accident la intersecția dintre Vasile Milea și Nicolae Grigorescu. În ambele mașini se aflau și copii

  de Special Arad | 29 January 2023, 11:48 AM | Știri Arad

  0

  Traficul a fost blocat cca. jumătate de oră pe strada Nicolae Grigorescu din centrul Aradului, întrucât în jurul orei 11:30 s-a produs un accident rutier, la intersecția cu Bulevardul Vasile Milea.

  Accidentul s-a produs din cauza nearcordării priorității. Un autoturism Audi A4 venea dinspre Primărie, pe Bulevardul Vasile Milea și a fost lovit de un autoturism Audi Q5 care venea dinspre malul Mureșului, de pe strada Nicolae Grigorescu. Ambele mașini au fost făcute zob în partea frontală.

  În autoturismul Audi A4 se afla un bărbat și un copil de aprox. 2 ani, iar în Audi Q5 se afla o femeie și trei copii cu vârste cuprinse între aprox. 6-10 ani. La fața locului, s-a deplasat un echipaj SMURD și o Ambulanță de la SAJ. De asemenea, a sosit și un echipaj de pompieri și unul de la Poliție.

  Niciuna dintre victime nu a fost transportată la spital pentru îngrijiri, menționează Serviciul de Ambulanță Județean.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.