duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Accident la ieșirea din Curtici spre Sântana. O victimă e încarcerată. În mașină s-a aflat și un copil de 10 ani, starea lui e bună

  de Special Arad | 3 martie 2020, 12:30 PM | Știri Arad

  0

  O mașină a ieșit în afară părții carosabile, în urmă cu puțin timp, la ieșirea din Curtici spre Sântana. Sunt trei victime, dintre care una încarcerată, dar conștientă. O altă victimă, un minor de aproximativ 10 ani, este conștient. A treia victimă, șoferul, fără probleme deosebite.

  Intervine Detașamentul Arad cu un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj SMURD de prim ajutor.

  Echipajul de descarcerare acționează în aceste momente pentru extragerea victimei. Bărbatul este conștient.

  Între timp, echipajul SMURD Curtici a ajuns la locul accidentului și a preluat copilul. Starea acestuia e bună, se poate deplasa, are doar diferite traumatisme.

  Traficul nu este blocat, se circulă alternativ pe un singur sens de mers.

  UPDATE (ora 12:20) – Victima a fost extrasă în viață și predată echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă pentru transport la Unitaea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.