miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Accident între un Ford și un Mercedes în Aradul Nou | Foto

  de Special Arad | 24 aprilie 2017, 9:59 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  Știri Arad. Un accident rutier a avut loc în această dimineață la intersecția străzii Ogorului cu Calea Timișorii din cartierul Aradul Nou, unde un autoturism Ford nu a acordat prioritate de trecere unui Mercedes care circula pe calea Timișorii către ieșirea din municipiul Arad.

  În urma coliziunii, cele două mașini au fost avariate și la fața locului a ajuns un echipaj de Ambulanță pentru a acorda primul ajutor victimelor. Din fericire, conducătorii auto și pasagerii nu au suferit vătămări corporale.

  Foto: Andrei Fuliaș

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Daca nu merg semafoarele sa inteleg ca nu mai stie nimeni regulile de baza in sofat? Chiar se baga tot prostul in tine ca nu are semaforul care sa ii arate cand sa treaca? Pai si daca unul trece pe rosu, nu te mai asiguri cand pleci de pe loc si intri pe o artera circulata intens?

    +2 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.