Accident între două autoturisme, între Vinga și Șagu. S-au izbit frontal

  de Special Arad | 3 iulie 2019, 8:27 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: DRDP)

  Circulația se desfășoară îngreunat pe DN 69, între Vinga și Șagu, întrucât s-a produs un accident rutier în urmă cu aproximativ o oră. Inițial circulația a fost complet închisă pentru efectuarea măsurătorilor, dar șoferii pot circula la această oră pe o singură bandă, alternativ, traficul estimându-se să își revină la normal în jurul orei 09:00.

  Cele două autoturisme implicate în accident s-au ciocnit frontal, însă momentan nu cunoaștem cauza care a dus la producerea accidentului.

  Pentru șoferii care au drum în zonă, se recomandă ca rută de ocolire Arad A1 – nod rutier Orțișoara DJ 693 – Orțișoara DN 69.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.