marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Accident în Păuliș! Traficul este blocat

  de Special Arad | 21 noiembrie 2018, 11:12 AM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  În urmă cu câteva zeci de minute a avut loc un accident pe DN 7  în localitatea Păuliș. În coliziune au fost implicate un autoturism și un TIR. În urma coliziunii o victimă conștientă a rămas blocată în autotren. Intervine Detașamentul Arad cu un echipaj de descarcerare, o unitate SMURD Vladimirescu și un echipaj aparținând SAJ Săvârșin (aflat în trafic). A fost anuntat Serviciul de Descarcerare  Arad. Traficul este blocat pe ambele sensuri.

  Echipajul Smurd al Punctului de lucru Vladimirescu a extras victima și a predat-o echipajului SAJ. Aceasta este conștientă și nu a necesitat manevre de descarcerare, a trebuit doar deblocate ușile. În autoturism se află două persoane care au fost evaluate medical la fața locului și nu necesită spitalizare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.