Accident în fața Liceului „Iuliu Maniu” din Arad! A intervenit salvarea

  de Tudor Bogdan | 29 April 2016, 12:13 PM | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Un accident a avut loc în urmă cu aproximativ o oră în fața Liceului „Iuliu Maniu” din Arad. În accident au fost implicate două autoturisme, un Audi și un Opel, ambele îndreptându-se spre Podgoria, conform informațiilor apărute pe grupul Radar Arad de pe Facebook.

  Imediat după trecerea de pietoni de la intersecția dintre Calea Iuliu Maniu și strada Ioan Alexandru (fostă Ineului), din informațiile pe care le deținem de la martori, șoferul Opelului nu a respectat distanța regulamentară și a lovit vehiculul Audi aflat în fața sa. Mașinile au fost destul de serios avariate în urma impactului.

  La fața locului s-a deplasat un echipa al poliției, dar și o salvare, o persoană necesitând îngrijiri medicale.

  Cum astăzi este Vinerea Mare, orașul este foarte aglomerat, foarte mulți arădeni alegând să își facă astăzi cumpărăturile pentru sărbătoarea de Paști. Este posibil ca astfel de evenimente rutiere sămai aibă loc tocmai din cauza traficului foarte aglomerat.

  FOTO: facebook.com – Radar Arad

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.