marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Accident în Arad! Ghiciți unde… Evident, Șaguna colț cu Kogălniceanu

  de Lucian Dănilă | 20 august 2015, 9:12 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un nou accident a avut loc în această seară, în jurul orei 20, la intersecția dintre străzile Andrei Șaguna și Mihail Kogălniceanu. Nu știm cauza, dar evident, cei care veneau de pe Șaguna nu au acordat prioritate…

  Noi am tot spus ce trebuie făcut în acea intersecție. Am scris părerea noastră de mai multe ori, unii s-au arătat de acord cu noi, alții nu, ideea e că ele – accidentele – se tot întâmplă. Pentru a nu ne ieși din mână, am scris și de data aceasta. Noroc că nu a murit nimeni. Nu am fost la fața locului, pozele sunt de pe facebook, de pe grupul Radar Arad.

  Se pare că două femei au fost rănite, fiind chiar arse pe față. Din fotografii se vede că impactul a avut loc între un autoturism Volkswagen Polo Break și un Audi.

  La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ Arad și un echipaj de la SMURD pentru a acorda primul ajutor persoanelor rănite și a le transporta la spital pentru mai multe investigații.

  Mai multe nu știm încă…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.