Breaking NewsAccident groaznic pe Centura Aradului! Volkswagen dezintegrat după impactul cu un TIR (FOTO)

  de Special Arad | 21 June 2016, 3:00 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un accident groaznic a avut loc în urmă cu câteva zeci de minute pe Centura Aradului, între sensul giratoriu de la ieșirea din cartierul Grădiște și CET Arad.

  Încă nu cunoaștem detalii despre accident și cine s-ar face vinovat. Cert este că un autoturism Volkswagen Passat a intrat în coliziune cu un TIR înmatriculat la Arad, autoturismul fiind foarte grav avariat.

  De la un martor al accidentului am aflat că la fața locului s-au deplasat două salvări de la SAJ Arad, dar încă nu cunoaștem numărul victimelor și starea lor.

  UPDATE

  Șoferul vehiculului Volkswagen a intrat în depășire, a acroșat mașina pe care o depășea și a fost proiectat pe celălalt sens de mers unde a intrat în coliziune cu TIR-ul! Trei persoane au fost spitalizate!

  Circulația a fost oprită pe ambele sensuri. Pe Centura Aradului s-au format cozi kilometrice!

  FOTO: facebook/Radar Arad

  cet 2 cet 3

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.