Accident grav la Turnu. Un Audi a aruncat un autoturism Lancia, condus de o femeie, în canal (Galerie foto)

  de Luci Precup | 5 februarie 2016, 9:56 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Știri Arad. Accident grav pe drumul național 7 A, între Hanul de la Răscruce și Vama Turnu. La km 6, pe șoseaua ce leagă Hanul de la Răscruce cu Vama Turnu, un autoturism marca Lancia, care circula spre vamă, la un moment dat, a redus viteza pentru a vira la stânga pe un drum lateral. În acel moment  a fost lovit în spate de un un Audi care circula pe același sens de mers. Astfel, autoturismul Lancia a fost aruncat în canalul din partea stângă a părții carosabile.

  În urma impactului, conducătoarea auto aflată la volanul autoturismului Lancia a suferit vătămări corporale, dar care nu pun viața în pericol și a fost transportată la Spitalul Județean Arad.

  Poliția face cercetări, traficul fiind blocat pe ambele sensuri circa 45 de minute- 1h.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.