Accident grav la Nădlac! Cozile din vamă provoacă victime (FOTO)

  de Doru Jidoi | 26 noiembrie 2015, 9:50 PM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Accident grav în această seară la doar 3 kilometri de Vama Nădlac, pe autostradă. Șoferul unui microbuz circula dinspre Arad spre ieșirea din țară, dar a văzut târziu faptul că pe banda dreaptă a autostrăzii sunt parcate autocamioanele și, frânând târziu, a intrat cu mașina pe care o conducea în partea din spate a unui TIR.

  Din informațiile noastre, șoferul microbuzului s-a ales cu leziuni grave.

  Partea anormală a situației o constituie faptul că, deși săa construit o autostradă, cozile de autocamioane nu au dispărut. Dacă înainte acestea erau în orașul Nădlac, acum coada se formează chiar pe autostradă și, așa cum s-a întâmplat azi, provoacă victime.

  12305583_1060986480602178_524319829_n

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.