luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Accident grav la Buteni. Preotul a fost spulberat pe trecerea de pietoni

  de Special Arad | 18 noiembrie 2016, 8:26 PM | Știri Arad

  5

  Știri Arad. Preotul din localitatea Buteni, la sfârșitul slujbei, a vrut să traverseze DN79A pe trecerea de pietoni, moment în care pe fondul neatenției la volan, șoferul unei mașini l-a lovit pe acesta aruncându-l la pământ.

  Din primele declarații ale șoferului, se pare că acesta nu a fost atent în conducere uitându-se după o ambulanță oprită pe marginea drumului și nu l-a observat pe preot, lovindu-l din plin pe trecerea de pietoni.

  Preotul a fost transportat la spital pentru investigații, acesta suferind escoriații și alte lovituri în urma impactului. Poliția face cercetări cu privire la modul de producere al accidentului.

  foto: Arhivă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vdcd. A ii putine si fixe. Prin urmare esti un individ periculos…comportandu-te exact ca unul care are mania religiei 🙂 – adica avand idei putine si fixe. Obsesia ta de a posta – la modul derizoriu – la fiecare articol care intr-un fel sau altul are legatura cu o denominatiune sau alta demonstreaza un anumit dezechilibru – incrancenarea omului care, de unul singur pe strada, agita pumnul in aer si tipa. Incearca sa te relaxezi putin, nu ingadui ca existenta ta sa fie consumata de vendette imaginare. Vei fi mai fericit :).

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.