Update 2Accident grav între Horia și Șiria! Două persoane sunt încarcerate!

  de Alin Olteanu | 10 noiembrie 2019, 7:36 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În urmă cu câteva momente, pe drumul județean care face legătura între Horia și Șiria s-a produs un accident de circulație., despre care încă nu cunoșteam amănunte prea multe. Știm doar că două persoane sunt încarcerate și că intervine „Descarcerarea usoară” de la ISU, Smurd TIM Arad și EPA Vladimirescu, cu opt subifiteri, 1 medic și 1 asistent.
  În acest moment sunt 2 victime încarcerate și 2 autoturisme sunt ieșite de pe partea carosabilă. La acțiune mai participă o ambulanță SAJ și SVSU Siria.
  În momentul redactării acestei știri, ISU ne anunță că o victimă, un bărbat, a fost extrasă și se lucrează pentru extragerea celei de a doua. Ambele sunt în viață.
  Update 
  Cele două victime au fost extrase, sunt preluate de echipajele medicale aflate la fata locului. Vor fi transportate la UPU Arad. Celelalte persoane implicate în accident (doi bărbați), refuză transportul la UPU.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.