Accident grav de muncă la Astra Rail Arad. Doi angajați, transportați de urgență la spital

  de Special Arad | 3 aprilie 2017, 4:40 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În urmă cu jumătate de oră, două echipaje de la SAJ Arad au fost trimise de urgență la SC Astra Rail Industries SRL, unde doi bărbați, unul de 47 ani și unul de 59 ani au suferit arsuri în urma contactului cu un arc electric aflat în funcțiune.

  Aceștia au fost duși la Spitalul Județean Arad, unde s-a constatat că unul dintre ei a suferit arsuri pe 30% din corp (gradul 2 pe 3), iar celălalt pe 20% (gradul 2).  Poliția efectuează cercetări cu privire la producerea accidentului de muncă, urmând a se stabili cauzele acestuia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.