Accident feroviar pe linia Arad-Deva! Un tren cu 50 de pasageri a deraiat, după ce a fost lovit de un camion

  de - | 29 mai 2016, 5:09 PM | Regional

  0

  Un accident feroviar s-a petrecut astăzi în localitatea Zam, din județul Hunedoara. Locomotiva trenului accelerat Constanța – Arad a lovit remorca unui autotren care se angajase în traversarea liniei ferate fără să se asigure sau să țină cont de semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În urma impactului, locomotiva a deraiat.

  În trenul accelerat se aflau 50 de pasageri, care nu au suferit niciun fele de traumatism. O singură persoană a suferit un atac de panică însă a primit îngrijiri pe loc. Șoferul autotrenului nu a prezentat nici el leziuni la controlul medical.

  Pasagerii au fost preluaţi de un alt tren care circula pe ruta Iaşi – Timişoara pentru a-şi continua călătoria spre destinaţia stabilită.

  Circulaţia feroviară pe ruta Deva-Arad nu a fost întreruptă, în zonă fiind disponibile două căi de rulare.

  Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele şoferului, un bărbat din Buzău, care a provocat acest accident.

  tren deraiat

  sursa: radiotimisoara.ro, servuspress.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.