Update Accident de muncă la Astra Vagoane! Echipajul SMURD, solicitat să intervină

  de Mihai Todoca | 11 mai 2021, 2:44 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În urmă cu câteva minute a avut loc un accident de muncă în secția de asamblări la Astra Vagoane. Din informațiile pe care le deținem se pare că un bărbat și-ar fi prins piciorul la banda unui utilaj. La momentul redactării acestei știri, la fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției și unul SMURD pentru a-i acorda primul ajutor muncitorului, urmând cel mai probabil să fie transportat la spital.

  Vom reveni cu mai multe amănunte

  UPDATE: Bărbatul in vârsta de 53 de ani prezintă un hematom , urmând să fie transferat la Radiologie pentru investigații. Acesta se află într-o stare relativ bună, fiind cooperant.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.