miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Accident de ciclism, între Feredeu și Ghioroc

  de Special Arad | 20 august 2023, 2:48 PM | Știri Arad

  0

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad informează că astăzi, 20 august, în jurul orei 12:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane care a căzut de pe bicicletă în timp ce se afla la un concurs de ciclism, între localitățile Feredeu și Ghioroc.

  De îndată, la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială ARGO 8X8 șenilată și o autospecială de primă intervenție și comandă. De asemenea, la locul evenimentului au acționat Serviciul Salvamont Arad și elicopterul SMURD.

  Victima, un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost transportată de către Serviciul Salvamont și preluat de către echipajul medical al elicopterului SMURD.

  În urma evaluării medicale, tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații suplimentare, fiind conștient și cooperant, prezentând un traumatism la nivelul membrului inferior.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.