marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Accident cu trei victime, printre care și un copil, pe drumul Arad-Oradea, în localitatea Șimand | Foto

  de Andrei Fuliaș | 10 ianuarie 2019, 1:50 PM | Știri Arad

  1

  (foto: Facebook/Radar ARAD)

  Trei persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut pe Drumul Național 79, în localitatea arădeană Șimand.

  Astfel, în jurul orei 13:00, un camion care transporta piese auto a intrat în coliziune cu un autoturism pe drumul ce leagă municipiile Arad și Oradea (DN 79). Accidentul a avut loc în centrul localității arădene Șimand, iar în urma acestuia trei persoane (toate din autoturism) au fost rănite.

  Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad, cele trei victime sunt conștiente și cooperante. Este vorba despre doi adulți (un bărbat și o femeie) și o minoră.

  La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Arad (cel de la Chișineu-Criș și cel de la Sântana), respectiv Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șimand, acesta din urmă asigurând zona. Primul echipaj de ambulanță care a ajuns la fața locului a fost cel de la Chișineu Criș, echipaj care a solicitat de urgență și sprijinul unui echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă (TIM) de la Arad.

  În urma accidentului, sensul de circulație dinspre Arad spre Oradea a fost blocat.

  Polițiștii se află și ei la fața locului pentru a face măsurători specifice pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

  Foto: Facebook/Radar ARAD

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.