Breaking NewsAccident cu TIR pe drumul Arad – Timișoara! Aceeași curbă periculoasă de pe DN 69… (FOTO)

  de Andrei George | 3 octombrie 2016, 12:15 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un nou accident a avut loc între localitățile Șagu și Vinga, pe Drumul Național 69 (DN 69), în aceeași curbă periculoasă în care s-au petrecut de-a lungul timpului zeci de accidente rutiere, unele foarte grave soldate cu morți.

  În urmă cu câteva zeci de minute, șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed, și a ieșit de pe carosabil.

  La fața locului încă nu erau ajunse nici echipajele poliției rutiere și nici ambulanța, dar din informațiile noastre nu s-au înregistrat victime.

  VOM REVENI CU DETALII

  FOTO: facebook.com/Radar Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.