Au început Zilele Aradului, iar autoritățile au continuat controalele pentru respectarea măsurilor de protecție

  de Special Arad | 18 August 2021, 10:57 AM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  În ziua de 16 august, zi în care a avut loc și deschiderea Zilelor Aradului, poliţiştii și jandarmii arădeni au continuat controalele prin care au verificat respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.  

  Astfel, aceștia au legitimat 418 persoane și au verificat 138 de societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.), respectiv 24 de mijloace de transport în comun/persoane. În urma acestor verificări, nu au fost aplicate amenzi.

  „Recomandăm tuturor cetăţenilor  să păstreze distanțarea fizică și să poarte masca de protecție în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun și în zonele aglomerate”, transmit oamenii legii.

  Vezi programul Zilelor Aradului:

  Zilele Aradului: The Motans, Alina Eremia, Mandinga și mai mulți artiști locali, plus o serie de evenimente organizate în premieră – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.