duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Accident la Caius Iacob, între un autoturism și o motocicletă

  de Special Arad | 12 aprilie 2023, 7:54 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arad Traffic / Facebook)

  În jurul orei 19:00 a avut loc un accident de circulație în Piața Caius Iacob din municipiul Arad. În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism și o motocicletă, cauza cea mai probabilă fiind neacordarea de prioritate.

  Motociclistul se deplasa dinspre Podgoria către Gara CFR și a fost lovit de către șoferul unui autoturism Cielo care venea din direcția străzii Nelu Aristide Dragomir, către Banca Transilvania.

  Martorii oculari au declarat că pe lângă motociclist, care nu ar fi fost rănit, pe motocicletă mai era și o fată care ar fi fost lovită.

  La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean și un echipaj de Poliție care face cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul.

  Update

  Serviciul de Ambulanță Județean ne-a informat că într-adevăr pe motocicletă se aflau două persoane. Un bărbat de 25 ani, care a suferit o contuzie la pumn, și o femeie de 18 ani, care a suferit o contuzie la cot, însă ambele victime au refuzat transportul la spital.

  Update

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad ne informează că „impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat de 73 de ani, din județul Timiș și un bărbat de 25 de ani, din Cermei, la intersecția Bd. Revoluției cu Piața Caius Iacob”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.