Accident azi noapte în Vladimirescu după ce un condamnat a fost urmărit de polițiști! Somări și șicanări pe DN 7 (FOTO)

  de Luci Precup | 1 June 2017, 9:57 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Știri Arad. Un echipaj de poliție, aparținând secției 1, rurală, azi noapte, în jurul orei 23.30, a observat un autovehicul care circula pe un drum lateral între localitățile Mândruloc și Vladimirescu. Au procedat la semnale pentru a opri acel autoturism, dar șoferul acestuia a demarat în trombă încercând să fugă din fața echipajului de poliție.

  S-a trecut la urmărirea autoturismului Golf 3 înmatriculat în Arad, în care se aflau trei tineri și care a pătruns pe DN 7. Polițiștii au ajuns din urmă autoturismul VW Golf, moment în care șoferul acestuia a trecut la șicanarea autovehiculului în care se afla echipajul de poliției, după care a pierdut controlul volanului și a intrat în șanțul aflat în afara părții carosabile, pe raza comunei Vladimirescu.

  După ce autoturismul Golf 3 s-a oprit în șanț, cei trei au încercat să fugă. Polițiștii i-au somat, iar doi dintre cei din mașină, s-au predat imediat. Al treilea, care era șoferul autoturismului, a fost prins ulterior, la scurt timp după incident. S-a trecut apoi la verificarea acestuia și oamenii legii au descoperit că asupra sa era emis un mandat de urmărire pentru condamnare de doi ani cu executare pentru infracțiunea de furt.

  Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

  FOTO: facebook.com – Radar Arad

  Vezi video pe grupul de Facebook, Radar Arad

  vladimirescu

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.