Accident aproape de cetate! I s-a făcut rău la volan și a intrat cu mașina într-un stâlp de beton pe care l-a și rupt

  de Mihai Todoca | 26 aprilie 2020, 8:38 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Luca Ovidiu)

  Restricțiile de circulație impuse prin starea de urgență a redus considerabil traficul în Arad. Dar asta nu înseamnă că accidentele nu se pot produce. Din diferite motive, unele ajung să se soldeze din fericire doar cu pagube materiale, altele nu. Azi, putem spune că o șoferiță a avut noroc și doar a rupt un stâlp de beton, după ce a intrat cu mașina (marca Opel) în el. Evenimentul rutier s-a petrecut în urmă cu aproximativ o oră pe strada Eugen Popa (vizavi de Cetatea Aradului).

  „Este vorba de o conducătoare auto în vârstă de 49 de ani din Arad, care a pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un stâlp de beton”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

  Pe surse aflăm că femeia susține că i s-a făcut rău la volan și din această cauză a pierdut controlul mașinii provocând accidentul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.