Acces interzis pe strada Abatorului timp de o lună de zile

  de Special Arad | 21 februarie 2020, 6:00 PM | Știri Arad

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil solicitarea S.C. ELSACO  ELECTRONIC S.R.L, de închidere a străzii Abatorului de la strada Latină până la intersecția cu I. Rațiu din 24.02.2020 ora 8:00 până 24.03.2020 ora 18:00.

  Restricția a fost impusă de lucrările de reabilitare a rețelei de termoficare de pe străzile Latină – Abatorului – Pădurii, conform contractului „Termoficare în Arad – Reabilitarea rețelei de transport și distribuție a energiei termice și transformarea punctului termic din cartierul Aradul Nou”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.