Abonamentele Symphonic Experience, la preț promoțional! Phoenix, Gheorghe Zamfir, Marcel Pavel, Laura Bretean, Budapest Project Orchestra și mulți alții, într-un show de excepție pe stadion

  de Raluca Medeleanu | 12 august 2022, 12:49 PM | Cultură | Muzică | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Organizatorii primei ediții a festivalului Symphonic Experience au hotărât să ofere în această perioadă un preț promoțional pentru abonamentele la evenimentul cultural de anvergură care se va desfășura pe stadionul „Francisc Neuman” din Arad, în perioada 19-21 august.

  Prețul promoțional este valabil până în data de 15 august. Se pot cumpăra AICI.

  „Publicul se va bucura de muzică așa cum nu și-a mai imaginat, va avea o experiență completă, care încântă toate simțurile umane și sufletul fiecărui participant în această călătorie în multiversuri muzicale”, promit organizatorii.

  Evenimentul este organizat de Asociația In Times Concept, UMGE, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad și Filarmonica Arad.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.