duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Abia achiziționat, un BMW al Poliției Rutiere a fost grav avariat la Cluj-Napoca

  de - | 24 aprilie 2023, 10:03 PM | Naţional

  0

  Un autoturism BMW aparținând Poliției Rutiere Cluj a fost grav avariat în această dimineață. În accidentul de pe strada Teodor Mihali din Cluj Napoca au fost implicate patru autoturisme, echipajul de poliție neavând nicio vină în producerea accidentului. Autoturismul abia achiziționat este asigurat Casco.

  Echipajul de poliție a fost rănit, ambii agenți primind îngrijiri medicale, dar sunt bine, chiar dacă unul a rămas internat în spital, având un traumatism cranio cerebral şi mai multe contuzii la nivelul capului, scrie stiridecluj.ro.

  Accidentul nu s-a produs din vina celor doi agenți.

  Pentru că foarte mulți dintre cei care au văzut imaginile speră că e vorba despre o vinovăție a polițistului care a condus BMW-ul, ne pare rău să îi dezamăgim dar e vorba despre vinovăția unui alt șofer care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare”, au transmis colegii polițiștilor din cadrul Sindicatului Europol, scrie stiridecluj.ro.

  Autospeciala de poliție era nou-nouță, avea încă numere roșii, dar are asigurare Casco, așa că va fi reparată rapid și fără probleme. Pentru un autoturism, statul plătește 1.500 de euro asigurare pe an.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.