duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dezinsecția în Arad a început în această dimineață. Unde se efectuează

  de Special Arad | 5 august 2016, 11:25 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Acțiunea de dezinsecție la sol a demarat în data de 5 august 2016 la orele 5 și 45 de minute în Parcurile apărținătoare domeniului public de pe raza municipiului Arad, începând din Zona Maranata.

  În cadrul acțiunii de dezinsecție la sol se vor avea în vedere următoarele zone: Parcul Aventura Voinicilor (fostul Parc Europa), Parcul Eminescu, Parcul Țara Piticilor (fostul parc al copiilor), Faleza Mureșului în Zona Micălaca 300, Faleza în Zona Alfa, Parcul Orizont, Parcul Păsurice, Parcul din Zona Piața Caius Iacob, Parcul din Zona Cartier Alfa, locurile de joacă din cartierele municipiului, malul Canalului Mureșel în zona Cartierului Confecții , Zona Verde de pe Bulevardul Revoluției.

  Acțiunile se efectuează dimineața de la ora 5 și 45 minute până la ora 9 și seara după ora 19, în zilele de vineri 5 august, sâmbătă 6 august, luni 7 august și marți 8 august 2016.

  Substanța folosită este avizată de către Ministerul Sănătății.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.