A zburat cu mașina în câmp în apropiere de Zerind | Foto

  de Special Arad | 9 iunie 2019, 2:59 PM | Știri Arad

  0

  Două mașini au vrut să depășească concomitent o a treia pe drumul E671, la 2-3 kilometri dinspre localitatea Zerind spre Chișineu-Criș, dar ca să evite o coliziune, cea din mijloc a tras volanul înspre dreapta carosabilului și a aterizat în șanț. Incidentul s-a petrecut în urmă cu aproximativ 30 de minute, din fericire însă nu este vorba despre un accident grav.

  Potrivit unui martor ocular, sunt două persoane rănite ușor, cei din mașina avariată.

  La fața locului a ajuns un echipaj de poliție și un echipaj de Ambulanță, însă nu a fost nevoie de intervenții prea mari, decât de scoaterea autoturismului din șanț.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.