A zburat cu BMW-ul de pe Pasajul Micălaca! Poliția și pompierii, în alertă încă de dimineață (Foto)

  de Lucian Dănilă | 15 februarie 2019, 8:46 AM | Știri Arad | Topic special

  7

  A pierdut controlul mașinii, un BMW Seria 3, și a zburat de pe Pasajul Micălaca, cel de lângă biserica Maranata. Cineva a sunat urgent la 112, iar la fața locului spau deplasat echipaje ale poliției rutiere din Arad, pompierii dar și medicii de la ambulanță.

  Accidentul, de data aceasta, a avut un final fericit. În afara faptului că autoturismul a suferit, probabil, daune totale, șoferul acestuia s-a ales doar cu câteva răni superficiale. „Nu a pățit nimeni nimic. A zburat cu un BMW de pe Podul Micălaca”, a spus un martor la accident.

  Bărbatul a ieșit singur din mașină, nefiind astfel nevoie de intervenția serviciului de descarcerare.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. “Accidentul, de data aceasta, a avut un final fericit…..” Oare nu pot, toţi posesorii iresponsabili de BMV-uri să încerce acrobaţia încercată de tânărul menţionat în articol ? Poate numărul de accidente ar fi mai mic şi oameni nevinovaţi ar scăpa cu viaţă de furia acestor teribilişti inconştienţi şi semi-analfabeţi !

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. BMW….din nou.
   Pt siguranta vieților șoferilor de bemveu si a altor participanți la trafic, propun interzicerea accesului acestei marci auto pe poduri, la nivel național…
   Mai mult ca sigur, șoferii de bemveu n-au nici o vina, toata vina o are soarele, ca rasare de la est.

   +11 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.