marþi, 3 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  A vrut să ridice 200 de kilograme, dar a scăpat haltera pe gât și a murit la 33 de ani

  de - | 23 iulie 2023, 3:45 PM | Internaţional

  0

  În timpul unui antrenament, indonezianul Justin Vicky a încercat să-și doboare un record și a pus mâinile pe o halteră care cântărea puțin peste 200 de kilograme.

  Antrenorul se afla în spatele său (foto mai sus), pentru a se asigura că nu se va întâmpla nimic grav în cazul în care sportivul nu va reuși să ridice haltera, însă nu a putut interveni, scrie digi24.ro.

  justin v 2

  Justin Vicky a rezistat doar câteva secunde cu haltera pe umeri și, când a încercat să facă o genuflexiune cu greutate în spate, picioarele i-au cedat. Culturistul a încercat să se echilibreze, dar fără succes și haltera i-a căzut pe gât.

  După ce haltera i-a căzut pe gât, Justin Vicky și-a pierdut cunoștința și a fost transportat de urgență la spital. A fost, însă, prea târziu, scrie digi24.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.