A venit din Teleorman ca să fure din Arad

  de Special Arad | 18 iulie 2019, 11:01 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu scop ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii orașului Sebiș cercetează un tânăr pentru furt calificat.

  În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din județul Teleorman, care la data de 1 iulie a.c., ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-un magazin alimentar din Sebiș, de unde a sustras mai multe bunuri (două telefoane mobile, produse alimentare), cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

  Prejudiciul a fost recuperat parțial (telefoanele mobile) și restituit persoanei vătămate, tânărul fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.