A venit canicula! Lipsa aerului condiționat din tramvai își spune cuvântul | Foto

  de Special Arad | 14 iunie 2019, 11:31 AM | Știri Arad

  0

  Unui bărbat de 70 de ani i s-a făcut rău în tramvai în această dimineață, în jurul orei 10:30, cel mai probabil din cauza unor probleme cardiace sau cu tensiunea și, nu în ultimul rând, din cauza îmbulzelii și a lipsei de aer din tramvai.

  Tramvaiul cu nr. 3 a fost nevoit să se oprească pe Bulevardul Revoluției la intersecția cu strada Ion C. Brătianu, până să ajungă la fața locului un echipaj medical de urgență de la Serviciul de Ambulanță Județean. Bătrânul a primit primul ajutor, după care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.