A venit căldura și-au ieșit bizonii la „păscut”. Un șofer nesimțit a blocat o stradă și o bandă de mers de pe Bulevard

  de Andrei Fuliaș | 31 May 2017, 10:12 AM | Strada

  7

  Știm cu toții că șoferilor care parchează pe unde îi taie capul, de cele mai multe ori în locuri interzise, li se spune „bizoni”. Nu știm de unde li se trage această poreclă, dar se pare că, odată cu vremea bună, acești „bizoni” au ieșit la „păscut”.

  Este și cazul unui tânăr șofer din Arad care, miercuri dimineață în jurul orei 9:00, din comoditate, la care se adaugă și nesimțirea, a decis să parcheze chiar în mijlocul drumului pe strada Cloșca, paralizând astfel circulația pe respectiva stradă și, totodată, prima bandă de circulație de pe Bulevardul Revoluției. Că, deh, doar avea treabă după colț și ori n-avea timp să caute loc de parcare, ori n-avea chef… de parcă șoferii care au fost nevoiți să aștepte după el n-ar fi avut treabă.

  Și ca nesimțirea lui să fie și mai evidentă, iritat probabil de către o doamnă care i-a fotografiat mașina parcată în timp ce el se îndrepta spre „bolid” și care l-a luat puțin la rost cu privire la parcarea „meseriașă” pe care a făcut-o, s-a pus și-a luat-o pe femeie la înjurături, făcându-i acesteia o slujbă de pomenire pentru toate rudele decedate.

  Bravo, bă! Ești un adevărat Don… Quijote!

  sofer nesimtit pe Closca

  18817701_1462334037143758_127978488_o 18817913_1462334337143728_2142002560_o

  Untitled

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cat il duce capul…sa se mai si identifice :), Bejan Daniel din Arad, Arad :). Face un…nu spun ce, in public, apoi il mai si „semneaza”.

   Uite cum ai devenit, dom’le, persoana publica :). Celebritate!

   Felicitari! Stiu ca „ustura” un pic – altfel nu faceai faza neinspirata de a posta, dar hei.

   De azi inainte, orice angajator – sau cetatean oarecare – care stie sa foloseasca Google, va da de isprava lui Bejan Daniel si Arad, Arad. Grobianul care parcheaza ca la tat-su pe tarla, si mai si injura o doamna care isi permite sa ii atraga atentia.

   Bine maaa!

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. Mai sofer de tir, cum adica „a gresit”? A fost nesmtit, intentionat, nu din greseala! Tu stii care e diferenta intre astea doua aspecte, ca tot esti expert la „aprecieri”?

   Ce ai si vrut sa zici cu „aprecierile” – ia spune de ce tot asta, „gresitul”, a avut „aprecieri” injurioase la adresa acelei doamne?

   „Soferii de duminica” nu au de ce tolera un nesimtit, da? Fiindca legea e lege, da? Pana si pentru „bossii” de pe BMW-uri care au atataia ani cat ei, cat si pentru aia care conduc camioane.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.