vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Urmează a treia stropire împotriva țânțarilor, la Pecica

  de Special Arad | 6 august 2020, 10:23 AM | Pecica | Știri Arad

  0

  (foto: Petru Antal, primar Pecica)

  La Pecica s-a stropit deja de două ori, la distanță de două săptămâni, împotriva țânțarilor. Cu toate acestea, având în vedere numărul mare de țânțari din acest an, Primăria Orașului Pecica a luat decizia de a suplimenta numărul acțiunilor de dezinsecție în oraș și în satele aparținătoare.

  „La o săptămâna după acțiunea trecută, vineri, 7 august, se va efectua o nouă dezinsecție, cea de a treia. Stropirea împotriva țânțarilor se va realiza de la sol, începând cu ora 21:00, cu două mașini, atât în orașul Pecica, cât și în satele aparținătoare Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi.

  Termonebulizatorul transformă soluția împotriva țânțarilor într-o ceață caldă, care asigură o dispersie uniforma și eficientă, pentru combaterea dăunătorilor.
  Cetățenii sunt rugați să închidă geamurile pe durata acțiunii, iar apicultorii să ia măsurile necesare.
  În cazul în care condițiile meteorologice nu fac posibilă intervenția, acțiunea se amână pe sâmbătă seara, iar dacă vremea nu va permite, atunci pe luni seara.
  Mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis  Petru Antal, primarul orașului Pecica.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.