A transportat ilicit peste 550 de ghivece cu flori

  de Special Arad | 29 May 2014, 3:22 PM | Urmăriți

  1

  Poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Chişineu Criş au depistat şi oprit în trafic un transport ilicit cu peste 550 de ghivece cu flori.

  În urma unei acţiuni, poliţiştii au depistat-o în trafic, pe raza localităţii Vărşand, pe T. Silvia, care a transportat cu un microbuz 554 de ghivece cu flori, achiziţionate din Ungaria în scopul comercializării, fără să fie autorizată în acest sens.

  Conform Legii nr. 12/1990, femeia a fost sancţionată contravenţional cu suma de 500 de lei, întreaga cantitate de flori, în valoare de aproximativ 3.000 de lei fiind reţinută în vederea confiscării.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oare ce fac polițiștii cu florile confiscate? Excludem pe loc dealerii care sunt obișnuiți cu marfă serioasă, de pildă țigări. Eu le-aș da cadou fiecărei doamne întâlnite sau le-aș trimite la școli, grădinițe, parcuri.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.