A tâlhărit două persoane în aceeași seară, chiar în centrul Aradului

  de Special Arad | 8 mai 2017, 11:15 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, prin rechizitoriul din data 26.04.2017, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului  ŢOLE GHEORGHE DANIEL pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic.

  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul în seara zilei de 30.09.2016, în jurul orei 2100, pe timp de noapte, a abordat pe strada Voievod Moga din Arad pe persoana vătămată B. D. E. pentru a-i cere telefonul mobil marca Eboda Rainbow după care, pentru păstrarea bunului şi deposedarea de un altul respectiv portofelul, din care a luat suma de 120 lei şi un card bancar, a exercitat acte de violenţă prin lovirea cu palmele peste faţă.

  În aceeaşi seară, în spatele magazinului „Ziridava”, în jurul orei 2200, inculpatul, a ameninţat-o pe persoana vătămată B. D. E. cu repetarea actelor de violenţă astfel că a determinat-o să-i înmâneze şi cel de al doilea telefon mobil pe care îl deţinea, marca Allview P6 Pro.

  Ulterior, constrânsă fizic, persoana vătămată a fost obligată de către inculpat să-l însoţească pe strada Voievod Moga din Arad, unde i-a cerut să urce, contrar voinţei sale, în autoturismul marca VW Bora, de culoare verde, condus de martorul K. I. I. pentru a se deplasa cu acest autoturism până la un bancomat situat pe B-dul Revoluţiei.

  Ajuns în posesia bunurilor victimei, inculpatul a folosit cardul bancar fără drept la bancomat şi a retras suma de 400 lei.

  Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare la Tribunalul Arad.

  Facem precizarea că trimiterea în judecată  este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă  principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.