A știut ce să fure, dar nu a avut timp să se bucure de „captură”

  de Special Arad | 17 decembrie 2020, 11:52 AM | Știri Arad

  0

  Un bărbat, hoț de meserie, și-a ales prada perfectă în așa fel încât dacă apuca să vândă ce a furat reușea să bage în buzunar o sumă frumoasă de bani. Dacă de multe ori se fură din magazine, din case tot felul de obiecte, din curți și așa mai departe, de această dată bărbatul a plecat dintr-o locuință cu trofee de vânătoare, foarte valoroase.

  Polițiștii orașului Chișineu-Criș au desfășurat ieri, 16 decembrie 2020, 3 percheziții domiciliare pe raza localității Sintea-Mare, într-un dosar penal ce vizează comiterea infracțiunii de furt calificat. Din cercetări a reieșit că în perioada 20 – 21 octombrie 2020, de pe raza localității Nădab ar fi fost sustrase 7 trofee de cerb. În urma perchezițiilor au fost depistate și indisponibilizate 5 trofee de cerb carpatin și 2 trofee de cerb lopătar, prejudiciul în valoare de aproximativ 30.000 de euro fiind recuperat în totalitate. Un bărbat de 36 de ani, din Nădab, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.