vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  A sosit și comunicatul Primăriei Arad cu planul de deszăpezire

  de Special Arad | 27 februarie 2018, 12:41 PM | Administraţie

  5

  Arădenii spun că nu au văzut țipenie de utilaje azi noapte, Primăria zice invers

  Comunicat.  Având în vedere căderile de zăpadă înregistrate luni, 26 februarie, utilajele operatorului de salubritate responsabil cu punerea în aplicare a Programului de deszăpezire a oraşului, S.C.RER Vest SA Oradea a acţionat în jurul orei 17.00 cu 5 utilaje specializate pentru a împrăştia material antiderapant. S-a acționat pe prioritate 0 şi 1, respectiv pe arterele principale, căile de acces în oraş, poduri, pieţe şi staţii. Intervenţiile au continuat pe tot parcursul nopţii, când s-a intervenit şi pe prioritatea 2 (străzile asfaltate cu acces spre locuinţe).

  Având în vedere faptul că precipitaţiile au continuat, stratul de zăpada acumulat pe carosabil a ajuns la 5 cm, astfel că operatorul de salubritate a intrat într-o nouă fază a planului de intervenţie.

  Din cauza căderilor de zăpadă la temperaturi scăzute înregistrare în cursul acestei dimineţi, începând cu ora 8 s-a impus intervenţia cu plugurile. Ordinea a fost aceeaşi: prioritatea 0 şi 1 iar în acest moment este în derulare prioritatea 2. Pentru a degaja arterele din municipiu în cel mai scurt timp posibil s-a suplimentat cu 3 numărul utilajelor de mare capacitate pentru intervenţie în împrăştiere material antiderapant şi în mod special la pluguit.”, a declarat Ionel Ban, directorul de producție al RER.

  Interventia operatorului de salubritate va continua până la finalizarea completă a acţiunii de dagajare a carosabilului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. imaginile care circula on line arata ca totul este o minciuna ,la prima ora pe bulevard era un strat de zapada intr-adevar partial topita dar nu s-a trecut cu o lama sau alt utilaj care sa o si indeparteze de pe carosabil.Despre trotuare si treceri de pietoni ce sa mai vorbim.

   +18 voturi
   +1
   -1
  2. Da in zona 300 Micalaca am vazul la ora 7 o autoutilitara in spate cu doi oameni care imprastiau cu lopata nisip, Acesta este RER si utilajele de care dispun. Toata noaptea nu a trecut nici o autospeciala.
   Presupun ca vor zice ca iarasi au fost prinsi nepregatiti, chiar daca s-a anuntat de o saptamana pe toate posturile de televiziune acest cod portocaliu.
   Vai de capul vostru… daca aveam doua luni de vreme ca aceasta stateam probabil in casa nu mai puteam iesi afara…..

   Convenabil sa castigi 1.800 000 lei sa nu faci nimica toata iarna , iar cand vine vreme urata tu stai nu faci nimica ca daca te amendeaza aia
   oricum nu este mare lucru 3000 lei amenda… chiar daca primesti 3…

   Rusine sa va fie nesimtitilor

   +10 voturi
   +1
   -1
  3. Vă înșelați toți, cei ce criticați primăria. Că doar este foarte clar în comunicat „S-a acționat pe prioritatea 0 și 1…”. Doar ei nu mint?!
   ”””””
   De asta sunt buni ei.
   Să dea comunicate și să cheltuiască banii.
   Cu ce folos?
   Ca și cum nu au făcut nimic. Pe nevăzute și pe tăcute.
   Vine vremea caldă și lumea uită.
   Bătaie de joc pe față. În timp ce stau la căldurică, beau vin fiert și-și fac planuri de mers la schi pe la Austrieci.

   +7 voturi
   +1
   -1
  4. Sa va fie rusine !de ieri de cabd a inceput sa ninga …si pana a ajuns zapada la un strat consistent au trecut vreo 2 ore…daca nu mai mult …in fine ,dar eu unul …si nu cred ca as fi singurul …am mai circulat pe la ore tarzii in oras si n-am observat nici o autoutilitara …nici soi barbati cu o lopata imprastiimd antiderapant …de abia azi dimineata am vazut in zona gara cfr- autogara-str 6 vanatori …frumos va sta …bine ca va platim taxe …si impozite …!!! Sa va cumparati lumanari de banii aia sa le aprindem pe piepturile voastre – la capataiul vostru sa aveti mintile luminate …macar atunci !!! Derbedei ordinari si nesimtiti !!!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.