A reușit să ajungă până într-un stâlp din Mailat…

  de Special Arad | 14 octombrie 2014, 3:47 PM | Știri Arad | Urmăriți | Vinga

  1

  Poliţiştii din Vinga au prins şi cercetează un tânăr care a condus  un autovehicul marca Renault Megane neînmatriculat şi a intrat cu acesta într-un stâlp de electricitate pe care l-a doborât.

  Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a condus autoturismul neînmatriculat, prin localitatea Mailat, unde a intrat într-un stâlp de electricitate. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală, poliţiştii  continuând cercetările.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.