A reînceput Superliga de polo. AMEFA Arad, două succese lângă Dealul Feleacului

  de Dan Lazăr | 24 februarie 2020, 5:58 PM | Sport

  0

  După pauza pricinuită de participarea echipei naționale de seniori la „Europenele” de la Budapesta, în urma căreia a obținut, cu emoții, calificarea la turneul preolimpic, Superliga de polo pe apă și-a reluat, în weekend, confruntările.

  În grupa valorică B (locurile 5-8), poloiștii de la AMEFA Arad s-au deplasat la Cluj-Napoca, unde au obținut două succese categorice. A fost: Poli Cluj – Amefa Arad 7-18 (3-5, 3-6, 1-5, 0-2) și 7-12 (2-0, 3-3, 0-5, 2-4).

  Cel mai prolific jucător al Aradului a fost Cristian Schill, cu 5 reușite în primul joc și alte 6 în partida a doua. Celelalte goluri au fost semnate de: Luncan 3+0, Palotaș 2+0, Chioveanu 2+1, Furj 2+0, Mureșan 1+0, Nagy 1+0, Maior 1+1, Barbur 0+2 și Grama 0+2.

  Cu cele două victorii obținute în bazinul din orașul de sub Feleac, AMEFA a ajuns la 8 succese în cele 10 jocuri susținute în grupa valorică B.

  Meciurile de la Cluj au fost primele ale anului pentru AMEFA, singura echipă din țară care nu a onorat (nici) ediția din acest an a Cupei României la polo.

  În celălalt duel al grupei: Rapid vs. Sportul Stud. 7-11 și 5-8.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.